united states

Så dunker det: Sonos SUB er nu tilgængelig

06.19.2012

Fantastisk lyd. Flot design. Én-knaps-tilslutning.

Sonos, den førende producent af trådløse musiksystemer, annoncerede i dag at Sonos SUB nu er tilgængelig, den trådløse subwoofer, der tager hele det trådløse Sonos HiFi-system et banebrydende skridt nærmere den forrygende totaloplevelse, som musik bør være.

SUB er tilgængelig i sortlakeret højglans til €699. En Sonos SUB i matsort finish vil være tilgængelig fra oktober 2012 til €599.

SUB'en fungerer med alle Sonos-komponenter med forstærkning: CONNECT:AMP/ZonePlayer 120/ZonePlayer 100; PLAY:5; PLAY:3. Den fungerer ikke med Sonos CONNECT/ZP90/ZP80 uden forstærkning.

SUB-funktionerne omfatter bl.a.:

  • To effektudlignende højttalere placeret mod hinanden: Al musikkens lyd og energi leveres højt og tydeligt, og intet går tabt i et raslende kabinet.
  • Ren digital lyd: Alle filterindstillinger, den aktive equalizer og tidsjusteringen foretages digitalt via et DSP (Digital Signal Processing)-kredsløb i særklasse, der betyder lydkvalitet og effekt uden tab.
  • Dobbelte akustikporte: Indstillet til maksimering af SUB'ens akustiske lydstyrke og forstærket basresonans.
SUB'en drives af to klasse-D digitale forstærkere i særklasse, der er perfekt justeret til at matche højttalerne og de akustiske forhold. Kabinettet er fremstillet af kunststof for at skabe akustisk døde vægge med en maksimal indvendig luftmængde. SUB'ens specifikke mål er 402 x 158 x 380 mm med en vægt på 16 kg. Komplette SUB-specifikationer, detaljer og en video findes på: www.sonos.com/SUB.

Yderligere oplysninger:

Du kan få flere oplysninger om Sonos eller finde en autoriseret Sonos-forhandler i dit område ved at gå til www.sonos.com eller ringe på877.80.SONOS.