united states

Vi introducerer Sonos PLAYBAR

Slip din TV-lyd fri. Slip alverdens musik fri.

Sonos, Inc., den førende producent af trådløse HiFi-systemer, introducerede i dag Sonos PLAYBAR™, soundbar'en til musikelskere. Med PLAYBAR kan du supplere dit TV med dynamisk HiFi-lyd, og eftersom den er et komplet trådløst HiFi-system, kan den streame alverdens musik via én brugervenlig afspiller. HiFi møder High Definition på verdensplan fra d. 5. marts. Smugkig på PLAYBAR på www.sonos.com/playbar.

"Sonos har ændret hele opfattelsen af, hvordan folk lytter til musik i hjemmet, og nu viderefører vi vores trådløse HiFi-tilgang til hjemmebiografen", siger John MacFarlane, CEO, Sonos, Inc. "PLAYBAR vil ændre alt ved lydoplevelsen i din stue, og vil tilføre både fantastisk HiFi-lyd til dit TV samt trådløs adgang til alverdens musik på en radikal, men enkel måde".

PLAYBAR's sofistikerede alt-i-et-design kombinerer aluminium og avanceret højttalerstof til et udseende, der er tidløst, afdæmpet og – da det ikke kræver en subwoofer eller højttalerkabler – nemt passer ind i ethvert rum og i en hver konfiguration. De indbyggede sensorer hjælper PLAYBAR med automatisk at justere equalizeren og kanalretningen, så den kan ligge fladt på et TV-bord eller monteres diskret på væggen over eller under dit TV.

Under motorhjelmen får PLAYBAR sin power fra ni individuelle aktive højttalere: seks bas/mellemtone-woofere leverer dybe, detaljerede bas og mellemtoner, mens tre tweetere leverer en krystalklar diskant. PLAYBARs avancerede højttalerteknologi kombinerer hardware og software til at skabe et overraskende bredt lydbillede, der rækker ud over soundbar'en, mens vokaler bibeholdes centrerede og tydelige. Uanset om du ser en film, spiller et spil eller streamer en sang fra Wimp eller Spotify, vil PLAYBAR altid lyde meget klarere, og ikke blot kraftigere.

PLAYBAR er designet til at blive installeret hurtigt og nemt, og tilsluttes dit TV med et enkelt optisk kabel, Den afspiller alle kilder, der er tilsluttet dit TV, herunder TV-bokse, Blu-ray-afspillere og spillekonsoller. Den understøtter gængse lydformater fra dit TVs udgange, herunder Dolby® Digital. Brugeren kan kontrollere lydstyrken eller afbryde lyden med en normal TV-fjernbetjening eller med en af de gratis Sonos-controller-apps til iPhone, iPad, Android, Mac eller pc. PLAYBAR fungerer problemfrit med andre medlemmer af den trådløse Sonos-familie: Lad PLAYBAR danne par med den prisvindende Sonos SUB og få en forrygende lyd, og tilføj et par PLAY:3-enheder som trådløse surround-højttalere og få en dynamisk 5.1-surround-lydoplevelse i din hjemmebiograf.

PLAYBAR har en vejledende pris på €699, og kan købes på Sonos.com og hos Sonos-forhandlere over hele verden. Få flere oplysninger om Sonos PLAYBAR, herunder tekniske specifikationer m.m., ved at besøge Sonos.com/playbar.

Sonos har også lanceret en gratis softwareopdatering til Sonos' trådløse HiFi-system. Sonos System-software 4.0 indeholder forbedringer, som gør det hurtigere og nemmere at afspille alverdens musik. Sonos-favoritter giver mulighed for et-tryks-adgang til din favoritmusik fra enhver Sonos-kilde (musikbibliotek, streaming-tjenester og radiostationer), direkte fra musikmenuen. Sonos-controlleren til Android indeholder en ny widget, som kan anvendes til styring af Sonos direkte fra Android-startskærmen. Sonos-controlleren til iPhone er desuden optimeret til den større skærm på iPhone 5. Den gratis én-knaps-softwareopdatering er tilgængelig nu.

Yderligere oplysninger:

Du kan få flere oplysninger om Sonos eller finde en autoriseret Sonos-forhandler i dit område ved at gå til www.sonos.com eller ringe på 877.80.SONOS.

Om Sonos

Sonos® blev grundlagt i 2002, og er den førende producent af trådløse musiksystemer. Med Sonos’ trådløse HiFi-system kan du streame al verdens musik til ethvert af husets rum med styring via din Android®-smartphone, iPhone® eller iPad®. Udover at afspille din personlige, digitale musiksamling giver Sonos dig adgang til millioner af sange og tusindvis af radiostationer via partnerskaber med AUPEO, Deezer, iheartradio, JUKE, Last.fm, MOG, Napster®, Pandora®, Rdio®, Rhapsody®, SiriusXM Internet Radio, Slacker Radio®, Spotify, Stitcher SmartRadio™, TuneIn, Wolfgang’s Vault, m.fl. Det prisvindende trådløse Sonos HiFi-system fås hos mere end 10,000 forhandlere i mere end 65 lande over hele verden eller direkte fra Sonos på www.sonos.com. Sonos, Inc. er en privatejet virksomhed med hovedsæde i Santa Barbara i Californien, USA og kontorer i Cambridge i Massachusetts, USA, Hilversum i Holland, Shenzen i Kina og Penang i Malaysia.

© 2004-2014 Sonos Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Sonos er et registreret varemærke tilhørende Sonos, Inc. i USA og andre lande med verserende varemærkeregistreringer over hele verden. SonosNet, ZonePlayer, ZoneBridge og alle Sonos-logoer er varemærker tilhørende Sonos Inc. i USA og andre lande. Alle andre produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere.