united states

Premiere på den nye Sonos PLAYBASE – tv, film og musik på en helt ny måde

Med PLAYBASE under dit tv får du det bedste fra Sonos: fyldig hjemmebiograflyd, når der er tændt for tv'et - og din yndlingsmusik, når der er slukket for det

Santa Barbara, Californien – 7. marts 2017 – I dag har Sonos lanceret PLAYBASE – den nyeste tilføjelse til deres trådløse hjemmebiografsystem og den nyeste højttaler i deres sortiment inden for hjemmebiografer. Inspirationen til PLAYBASE kom med erkendelsen af, at op til 70 % af alle tv'er står på møbler og ikke hænger på væggen. PLAYBASE er en tynd men yderst effektiv højttaler, der står diskret under tv'et. PLAYBASE koster 5.999 dkr. og fås både i sort og hvid. Det verdensomspændende salg starter i april.

 

Med en højde på kun 58 mm og alligevel plads til hele 10 drivere tilbyder PLAYBASE alt det, du kan forvente af en Sonos-højttaler – fantastisk lyd, når tv'et er tændt, og til al din musik, når det er slukket. Den er designet til at blende ubemærket ind i hjemmet. Den ser ud, som om den er skåret ud af et enkelt stykke granit, og udfordrer traditionelle forventninger til så tynd en højttaler. PLAYBASE har ingen synlige sammenføjninger, hvilket gør dens fremtoning ren og enkel. Oversiden er helt flad, og mere end 43.000 små huller udgør det akustisk transparente gitter.

 

Sonos har skabt PLAYBASE helt fra bunden - med unikke fremstillingsprocesser og materialer, der alle lever op til det kvalitetsniveau, Sonos sætter for sig selv. Det omfatter bl.a. en kompliceret, ny støbeproces og en specialdesignet yderside af glasfyldt polycarbonat, der holder rystelser på det lavest mulige niveau og kan klare tv'ets vægt i mange år fremover.

 

“Når vi overvejer, hvilket produkt vi skal opfinde som det næste, tænker vi først på hjemmet og på den rolle, hvert af vores produkter spiller i hjemmet. Det gik op for os, at PLAYBAR kun opfyldte behovet hos det lille antal hjem, hvor folk hænger deres fjernsyn på væggen,” siger Sonos' CEO, Patrick Spence. “Vi opdagede, at der var en enorm mulighed for at levere fantastisk lyd i et fantastisk design til den store gruppe af hjem, hvor tv'et står på et møbel. Det har været en kæmpe udfordring. Vi sprængte grænserne for design, akustik, materialer, trådløs forbindelse og software, og vi glæder os vildt til, at folk skal tage den med hjem.”

 

PLAYBASE er designet til tv'er, der ikke hænger på væggen. Den er enkel at styre og installeres med kun to ledninger (optisk og strøm). Den bliver udvidet til andre rum, når den sluttes trådløst til dit Sonos Home Sound System. Og den er lige så meget en tv-højttaler som en musikhøjttaler – med adgang til over 80 musiktjenester. Senere på året vil du (som med enhver anden Sonos-højttaler) snart kunne styre PLAYBASE med din stemme og med alle enheder, der er udstyret med Amazon Alexa. PLAYBASE og PLAYBAR er Sonos til dit tv-område, hvor lytterne kan vælge den bedste installation til ethvert rum.

 

"Vi har skabt et produkt, der ikke alene kan håndtere hjemmebiografens komplekse behov – at levere naturlig lyd, tydelig dialog og bas, der fylder hele rummet – men som også passer perfekt ind i alle hjem,” sagde Giles Martin, Sound Experience Leader hos Sonos. “Udfordringen med PLAYBASE var at effektuere ønsket om, at den skulle være smuk fra alle vinkler – uden at gå på kompromis med vores principper inden for design, akustik og teknik. Vores tilgang til det og vores beslutninger i processen grænsede til det fanatiske. Vi modstod fristelsen til at inkludere noget, der ikke var brug for, og vi specialudviklede alt for at opnå den perfekte løsning. Det er vores tyndeste og smukkeste højttaler til dato.”

 

Der er skabt en unik balance mellem hardware og software i PLAYBASE. Alle 10 specialdesignede drivere med dedikerede forstærkere – seks mellemtoneenheder, tre tweetere og en woofer – er drevet af software. På denne måde opnås der en præcis kontrol over lyden fra hver transducer. Resultatet er et lydbillede, der er meget bredere end selve højttaleren.

 

Med software kan vi også yde fleksible styringsoplevelser – uanset om det er med din fjernbetjening til tv'et, Sonos-appen eller udvalgte partnerapps – og tilføje nye funktioner med tiden. Dette omfatter Trueplay, der for nyligt er blevet tilgængelig i Sonos' hjemmebiografprodukter. Trueplay justerer PLAYBASE-lyden, så den passer til ethvert rum. Derudover er der Taleforbedring og Nattelyd. Begge funktioner findes i Sonos-appen, og de giver en forbedret stemmeklarhed eller neddæmpet bas i de højlydte actionscener.

 

Om Sonos

Siden Sonos® blev grundlagt i 2002, har virksomheden skabt det førende lydsystem til hele hjemmet. Virksomheden startede som en alternativ teknologivirksomhed med nørdede ingeniører og geniale designere, som elskede musik. Nu er Sonos vokset til at være et globalt musikbrand, der gør en stor indsats for at forvandle musikoplevelsen i hjemmet. Virksomhedens trådløse lydsystem gør det nemt for alle at lytte til den musik, de holder af, i alle rum derhjemme. Og altid med den højeste lydkvalitet.

 

Sonos findes i dag i over 60 lande, er forbundet med utallige musikstreamingtjenester, findes hos tusindvis af detailforhandlere og i flere millioner hjem. Med en konstant investering i software og tjenester forbedrer Sonos til stadighed den musikoplevelse, kunderne har i hjemmet – også i mange år efter købet. Sonos forandrer den måde, folk lytter til musik på – ét hjem ad gangen.

 

Sonos, Inc. er en privatejet virksomhed i Santa Barbara, Californien, med yderligere kontorer i Boston og Seattle samt Nederlandene, Sverige, Danmark, Frankrig, Storbritannien, Australien, Tyskland og Kina.