united states

About Sonos

Company history

Sonos® blev grundlagt i 2002 og producerer det førende smarthøjttalersystem. Virksomheden startede som en alternativ teknologivirksomhed med nørdede ingeniører og geniale designere, som elskede musik. Nu er SONOS vokset til at være et globalt musikbrand, der gør en stor indsats for at forvandle oplevelsen af at høre musik i hjemmet. Virksomhedens udvalg af trådløse smarthøjttalere og lydprodukter til hjemmet gør det nemt for alle at lytte til den musik, de holder af, i alle rum derhjemme. Og at høre deres yndlingssange, opdage ny musik og værdsætte det hele med den højeste lydkvalitet.

Sonos gør sit bedste overalt i verden – i over 60 lande, med utallige udbydere af musikstreaming, via tusindvis af detailforhandlere og i millioner af hjem. Med en konstant investering i software og tjenester forbedrer Sonos til stadighed den musikoplevelse, kunderne har i hjemmet - også i mange år efter købet.

Sonos forandrer den måde, folk lytter til musik på – ét hjem ad gangen.

Sonos, Inc. er en privatejet virksomhed i Santa Barbara, Californien, med yderligere kontorer i Boston og Seattle samt Nederlandene, Storbritannien, Australien, Tyskland og Kina.

© 2004-2015 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Sonos og alle Sonos-produktnavne samt slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc.

Pressekits fra Sonos og dertilhørende materiale må kun anvendes i presseøjemed. Alle ophavsrettigheder tilhører Sonos, Inc., som til enhver tid forbeholder sig retten til at tilbagetrække brugsrettighederne til materialet. Kommerciel eller salgsfremmende brug, og/eller elektronisk manipulation af materialerne, er forbudt.